• Terras & interieurinrichting Reynders Eddy

    Terras & interieurinrichting

    Met Plantenbakken

  • Eddy Reynders Terras- en interieurinrichting
Scroll

Eddy Reynders Groenstudio

Eddy Reynders Groenstudio is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van plantenbakken voor buitenterrassen en interieurs.

Doordachte groenconcepten met vitaal groen in duurzame plantenbakken en terracotta. Met een sterke visuele impact en aandacht voor het milieu.

Tuin en terras

Tuin & Terras

groen met resultaat

Plantenbakken en potterie hebben onmiskenbaar een functie in de inrichting van tuinen en buitenruimtes. Door de combinatie met planten tillen ze terrassen naar een hoger niveau en versterken het oorspronkelijk ontwerp. Het zijn decoratieve objecten die in elk seizoen een maximaal effect hebben.

Kantoorgroen

Kantoorgroen

groen voor een gezond binnenklimaat

Dat planten een gunstig effect hebben op het binnenklimaat van kantoren is alom bekend. Moderne kantoorgebouwen zijn vooral opgebouwd uit ‘ harde ‘ materialen als glas, staal en beton. Architecturale pareltjes waar jammer genoeg de kwaliteit van het binnenklimaat en de luchtvochtigheid dikwijls te wensen overlaat.

Zakelijk Groen

Zakelijk Groen

groen maakt indruk

Voor de inrichting van commerciële ruimtes werkt Eddy Reynders Groenstudio voorstellen uit waar plantenbakken sterk sfeerbepalend zijn.
Zij integreren groen van in de ontwerpfase of kunnen bestaande ruimtes een boost geven met zorgvuldig geplaatste plantenbakken.

Artificieel Groen

Artificieel Groen

groen zonder zorgen

Voor locaties waar natuurlijk groen niet geschikt is zijn artificiële planten in levensechte kleuren een perfect alternatief.
De natuurgetrouwe bomen en planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en vergen weinig aandacht en onderhoud.

Outdoorcollecties

Outdoorcollecties

exclusieve plantenbakken

Voor het uitvoeren van projecten worden enkel plantenbakken geselecteerd die een leven lang meegaan. Materialen waarop klanten 100% kunnen vertrouwen en geen problemen geven. Maar ook met een groot onderscheidend vermogen en ruimte voor een sterke personalisatie. Nimmer gebruikmakend van imitaties van minderwaardige kwaliteit.

Groenstudio

Groenstudio

groen in de vingers

Eddy Reynders Groenstudio is een bureau gespecialiseerd in het inrichten van privé-terrassen en zakelijke ruimtes met plantenbakken en vorstvrije potterie met meer dan 30 jaar ervaring.Wij adviseren klanten over de inrichting met groen en kijken ter plaatse tijdens een vrijblijvend gesprek welke mogelijkheden er zijn.

Contact

Contacteer Ons

Indien u vragen heeft over onze collecties, of u wil graag een prijsofferte, vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier